Reikicursus123.nl

Reiki-2 cursus

Als je dit leest en je hebt Reiki-1 al gedaan, dan is het nu misschien wel het juiste moment om door te gaan met Reiki-2! Wat zijn de voordelen als je deze cursus doet?

  • Jouw kracht om de levensenergie door te geven wordt ongeveer verdubbeld! Dat betekent dat een complete behandeling nog maar 30 minuten duurt in plaats van een uur.
  • Door de verdubbelde kracht zal de behandeling ook op een 'dieper' inwerken; je kunt nu ook een disbalans op emotioneel niveau (het niveau waarop je bijvoorbeeld 'angsten, verdriet' en 'trauma' vindt) behandelen
  • Je leert speciale technieken om iemand op afstand te behandelen en wanneer je dat mag doen en wanneer niet.
  • Maar daarnaast leer je ook om iemand op een bepaald moment in het verleden te behandelen! Dat betekent dat je iemand op het moment dat hij/zij een traumatische gebeurtenis in het verleden meemaakt extra kracht en steun kunt geven. Daardoor zal die persoon die traumatische gebeurtenis op dat moment beter aankunnen en zullen de negatieve gevolgen door die gebeurtenis minder zijn. Hierdoor zullen de negatieve effecten in het heden ook minder zijn! Je zult begrijpen dat je met deze nieuwe mogelijkheden bijzondere dingen zult kunnen doen. Zeker als je weet dat je dit, net alle andere Reiki technieken, ook kunt gebruiken om jezelf te behandelen!
  • Als extra kun je bij deze cursus de Basiscursus Bach Remedies volgen. Bach remedies zijn bijzondere extracten van (meestal) plantaardige oorsprong, die werken op het emotionele niveau. Bach remedies kun je dan na een behandeling als een flesje met druppels meegeven als ondersteuning van en aanvulling op je Reiki-2 behandeling. In deze cursus leer je verschillende manieren om voor een cliënt de beste combinatie uit de 38 mogelijke remedies samen te stellen.

Aanmelden voor de Reiki-2 cursus

De Reiki-2 cursus is een onderdeel van de Reiki-1+2 combi cursus.
Heb je al eerder een afzonderlijke Reiki-1 cursus gedaan, dan kun je jezelf hieronder opgeven voor de speciale versie van de Reiki-1+2 combicursus.
Het Reiki-1 gedeelte van de combicursus volg je dan als opfris cursus (zonder inwijding en certificaat). Tijdens het Reiki-2 gedeelte krijg je dan wel de bijbehorende inwijding met na afloop van de cursus het Reiki-2 certificaat:

De kosten voor deze bijzondere cursus zijn:
€ 225 + € 25 bij inschrijving

Reiki-2 opleiding: duur 1 dag

Cursus is inclusief:
- Lesmateriaal, koffie, thee en uitgebreide lunch
- Officiëel Reiki-2 certificaat
- Drie "geheime" Reiki symbolen
- Een verdubbeling van je kracht om Reiki te geven
- Leren om Reiki op afstand te geven
EXTRA bij deze cursus:
- Mindfulness Meditatie
- Basiscursus Bach Bloesem Remedies
- Online workshop "Ontmoet je innerlijke kind"
- Jouw persoonlijke geboortehoroscoop
- Een uitleg van jouw persoonlijke Levenspad

Cursusplaats : Gouda
Aantal cursusplaatsen : minimaal 6, maximaal 10
De cursustijden zijn: 10u30 tot (ongeveer) 16u30

Eerstvolgende Reiki-2 cursus met vrije plaatsen: 15 september 2024

Ja, ik meld mij direct aan voor deze Reiki cursus!