Reikicursus123.nl

Reiki-2 cursus

Als je dit leest en je hebt Reiki-1 al gedaan, dan is het nu misschien wel het juiste moment om door te gaan met Reiki-2! Wat zijn de voordelen als je deze cursus doet?

  • Jouw kracht om de levensenergie door te geven wordt ongeveer verdubbeld! Dat betekent dat een complete behandeling nog maar 30 minuten duurt in plaats van een uur.
  • Door de verdubbelde kracht zal de behandeling ook op een 'dieper' inwerken; je kunt nu ook een disbalans op emotioneel niveau (het niveau waarop je bijvoorbeeld 'angsten, verdriet' en 'trauma' vindt) behandelen
  • Je leert speciale technieken om iemand op afstand te behandelen en wanneer je dat mag doen en wanneer niet.
  • Maar daarnaast leer je ook om iemand op een bepaald moment in het verleden te behandelen! Dat betekent dat je iemand op het moment dat hij/zij een tramatische gebeurtenis in het verleden meemaakt extra kracht en steun kunt geven. Daardoor zal die persoon die traumatische gebeurtenis op dat moment beter aankunnen en zullen de negatieve gevolgen door die gebeurtenis minder zijn. Hierdoor zullen de negatieve effecten in het heden ook minder zijn! Je zult begrijpen dat je met deze nieuwe mogelijkheden bijzondere dingen zult kunnen doen. Zeker als je weet dat je dit, net alle andere Reiki technieken, ook kunt gebruiken om jezelf te behandelen!
  • Als extra kun je bij deze cursus de Basiscursus Bach Remedies volgen. Bach remedies zijn bijzondere extracten van (meestal) plantaardige oorsprong, die werken op het emotionele niveau. Bach remedies kun je dan na een behandeling als een flesje met druppels meegeven als ondersteuning van en aanvulling op je Reiki-2 behandeling. In deze cursus leer je verschillende manieren om voor een cliënt de beste combinatie uit de 38 mogelijke remedies samen te stellen.

Aanmelden voor de Reiki-2 cursus

De Reiki-2 cursus is een onderdeel van de Reiki-1+2 combi cursus.
Heb je al eerder de Reiki-1 cursus gevolgd, dan kun je ook kiezen om alleen het Reiki-2 gedeelte van de Reiki-1+2 combicursus te volgen:

De kosten voor deze bijzondere cursus zijn:
€ 195 + € 25 inschrijfgeld

Reiki-2 opleiding: duur 1 dagdeel

Cursus is inclusief:
- Lesmateriaal
- Officiëel Reiki-2 certificaat
- Drie "geheime" Reiki symbolen
- Een verdubbeling van je kracht om Reiki te geven
- Leren om Reiki op afstand te geven
EXTRA bij deze cursus:
- Basiscursus Bach Bloesem Remedies
- Een uitleg van jouw persoonlijke Levenspad

Cursusplaats : Gouda
Aantal cursusplaatsen : minimaal 6, maximaal 10
De cursustijden zijn: 12u30 tot (ongeveer) 16u30


Cursus datum:
18 april 2021
vrije plaatsen

Cursus datum:
1 oktober 2022
vrije plaatsen

Cursus datum:
11 februari 2023
vrije plaatsen

Cursus datum:
4 maart 2023
vrije plaatsen