Reikicursus123.nl

Contact gegevens

Reiki Cursus Instituut Nederland

Arthur van Riet - spiritueel leraar en Reiki Master

Cursus agenda
Cursisten komen uit geheel Nederland (en België), waardoor cursussen soms snel volgeboekt zijn. Wil je weten wanneer de eerstvolgende Reiki cursus is waar nog plaatsen vrij zijn? Kijk dan even in de cursus agendaStel een vraag ...

Het is belangrijk dat je geen vragen of twijfels meer hebt voordat je jezelf voor een Reiki cursus aanmeldt. Allereerst kun je kijken op de pagina vaak gestelde vragen. Maar als je vraag daar niet wordt beantwoord, dan wil ik je graag in de gelegenheid stellen om jouw vragen direct aan mij te stellen. Daar kun je onderstaande formulier voor gebruiken. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op het emaiadres dat je opgeeft. Controleer daarom voor de zekerheid of je het emailadres juist hebt ingevuld voordat je op de knop 'Verzenden' klikt.
* Geeft verplicht veld aan


Routebeschrijving:


Eindbestemming:


OPENBAAR VERVOER

TREIN:
Vanaf NS Station Gouda Goverwelle - 17 minuten lopen:
   Ga in oostelijke richting op Muziekpad
   Sla rechtsaf richting Goverwellesingel
   Flauwe bocht naar links richting Goverwellesingel
   Sla rechtsaf naar Goverwellesingel
   Sla linksaf naar Voorwillenseweg
   Sla rechtsaf om op de Voorwillenseweg te blijven
   Sla linksaf naar Gandhiweg
   Sla rechtsaf om op de Gandhiweg te blijven
   Sla linksaf om op de Gandhiweg te blijven
   Sla rechtsaf om op de Gandhiweg te blijven
   Weg vervolgen naar Gorbatsjovstraat
====

PER AUTO

Als je geen navigatiesysteem gebruikt, dan kun je de navolgende route volgen:

Vanuit Utrecht, Den Haag en Rotterdam neem je op de A12: afrit 11 GOUDA.

Nadat je de gemeente grens van Gouda gepasseerd bent (aan de rechterkant van de  weg zie je een Shell benzinestation) sla je bij het eerste verkeerslicht linksaf. Je rijdt nu op de Burgemeester van Reenensingel. Na ongeveer 2,5 kilometer maakt de weg een scherpe bocht naar rechts en kom je uit bij een kruispunt met verkeerslichten. Hier ga je rechtdoor.  De naam van de straat is dan inmiddels veranderd in Goudse Houtsingel.  Bij het circulatieplein kort na het oversteken van een brug weer rechtdoor de weg vervolgen. 
Na verloop van tijd ga je onder een spoorwegviaduct door. De straat heet nu: Goverwellesingel. 
Deze straat blijf je volgen totdat je aan bij een kruising met stoplichten aand linkerkant van de weg Sporthal De Zebra ziet verschijnen. (Dat is een vrij groot complex met zwarte en witte strepen en lichtgroene pilaren), Bij deze verkeerslichten links voorsorteren om linksaf te kunnen slaan Je rijdt nu op de Wilhelmina van Pruisenlaan. Na ongeveer 350 meter ga je rechtsaf de Binnenpolderweg op. Na ongeveer 200 meter links (Ten Boomstraat). Na ongeveer 75 meter komt deze straat uit op de Gorbatsjovstraat.
In de Gorbatsjovstaat zelf kun je niet parkeren (de parkeerplaatsen daar zijn gereserveerd voor de bewoners) maar er is wel gratis parkeergelegenheid in de omgeving