Reikicursus123.nl

Kosten van de Reiki cursussen en de Reiki Master Opleiding

De kosten van de Reikicursussen en de Reiki Master Opleiding zijn alsvolgt:

  • Reiki-1+2 combinatiecursus (1 dag): €295 (+ €25 inschrijfgeld bij aanmelding)
  • Reiki-3A (1 dag): €295 (+ €25 inschrijfgeld bij aanmelding)
  • Reiki Master Opleiding (4 maanden met in iedere maand een gezamenlijke studiedag): €1080 (+ €50 inschrijfgeld bij aanmelding),
          of vier termijnen van €295 (+ eenmalig €50 inschrijfgeld bij aanmelding)
Soms vragen mensen mij hoe het komt dat de kosten van de Reiki cursussen zo laag zijn in vergelijking met sommige andere Reiki Masters. Mijn antwoord hierop is heel simpel: de kosten bij mij zijn niet laag, maar bij sommige andere Reiki Masters zijn ze hoog! Je krijgt bij mij dezelfde Reiki (Volgens het traditionele Usui systeem), dezelfde inwijdingen, je leert op dezelfde manier behandelen en je krijgt bij Reiki-2 en Reiki-3 dezelfde dezelfde 'geheime' Reiki symbolen. Alleen de prijs die ik reken is lager, omdat ik vind dat zoveel mogelijk mensen in staat moeten zijn om niet alleen een goede Reiki-1 cursus maar ook een goede Reiki-2 en Reiki-3A cursus te kunnen volgen.

En ook wil ik zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om op een verantwoorde manier Reiki Master te worden door het volgen van de Reiki Master Opleiding. En omdat ik zelf niet alleen maar Reiki Master ben maar ook Spiritueel Coach en Leraar, vind ik het belangrijk om een aantal extra dingen aan mijn cusussen toe te voegen die de spirituele ontwikkeling van de cursisten in belangrijke mate ondersteunt en stimuleert. Om een korte indruk te geven van de inhoud van de opleiding geef ik hier een overzicht van de modules die aan de orde komen:
- Module 1: Reiki
- Module 2: Compassie
- Module 3: Schaduwkanten en Blinde Vlekken
- Module 4: Coaching en Begeleiding
- Module 5: Groepswerk/workshops
- Module 6: Spirituele Marketing

Hier kun je meer lezen over de Reiki Master Opleiding.