Reikicursus123.nl

Reiki-3A cursus

De cursus Reiki-3A leidt op tot "Reiki-3 behandelaar" en tegelijkertijd tot Paranormaal Genezer. Over dat laatste kun je verderop meer lezen. Na deze cursus is de helende kracht in je handen weer verdubbeld ten opzichte van Reiki-2, zodat je kracht nu viermaal zo sterk is dan na de Reiki-1 cursus. Een volledige behandeling kun je nu in ongeveer 15 minuten doen (in plaats van een uur na Reiki-1 of een half uur na Reiki-2). Maar met behulp van het vierde Reiki symbool, dat je in deze cursus ontvangt, kan je helende kracht nog dieper doordingen. Daardoor kun je op mensen helpen op het 'mentale' niveau, waar (belemmerende of blokkerende) overtuigingen en gedachten zitten. Dat zijn overtuigingen zoals: "ik ben niet goed genoeg", 'ik moet vreselijk mijn best doen om door anderen aardig gevonden te worden" of "ik heb niet genoeg tijd". Om dat proces te ondersteunen leer je in deze cursus een bijzonder systeem van affirmaties (gekoppeld aan de Chinese meridianen uit de acupunctuur).


Affirmaties
Met een affirmatie wordt over het algemeen een positief geformuleerde zin verstaan, die een negatieve overtuiging die je over jezelf hebt tegen spreekt. Als je bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen hebt, dan zou een goede affirmatie voor jou zijn :”Ik ben vol zelfvertrouwen”. Als je deze affirmatie dagelijks gedurende langere tijd tegen jezelf zegt, dan zal uiteindelijk jouw negatieve overtuiging veranderd zijn in een positieve overtuiging. Het probleem is vaak dat het zo lang duurt voordat het gewenste effect optreedt, dat veel mensen voortijdig stoppen met het uitspreken van de affirmatie.
Het systeem dat je leert tijdens de Reiki-3A cursus is er op gericht om die motivatie zo groot mogelijk te houden, doordat je vanaf het allereerste begin al kunt merken dat de affirmatie effect heeft. We gebruiken daarbij een zogenoemde spiertest om een blokkade te vinden in een van de 12 meridianen van de Chinese acupunctuur. Een blokkade vinden we door verschillende speciale punten op het lichaam aan te raken. Een spierverzwakking bij een aanraking van die punten wijst op een blokkade in de bijbehorende meridiaan. En die spierverzwakking verdwijnt ogenblikkelijk op het moment dat de juiste affirmatie wordt uitgesproken.

Magnetiseren
Omdat Reiki 3a en "Paranormaal Genezen" (de moderne naam voor 'magnetiseren') een aantal belangrijke overeenkomsten hebben, leer je in deze cursus ook nog een aantal extra technieken, zodat je naast Reiki-3 behandelaar ook meteen Paranormaal Genezer wordt. Je krijgt na deze cursus dan ook een extra certificaat "Paranormaal Genezer"!

Ontmoet je Geleidegids
Sommige mensen zijn zich ervan bewust, anderen misschien niet. Maar iedereen krijgt hulp vanuit de ‘onzichtbare wereld’ in de vorm van een geleidegids. Naarmate je meer bewust bent van je geleidegids, kun je proberen met hem of haar te communiceren. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen aan je geleidegids maar je kunt ook bijvoorbeeld steun vragen als je in een moeilijke periode van je leven zit. Een geleidegids kan bijvoorbeeld een overleden familielid zijn, maar ook een onbekende of soms een engel. In de Reiki-3A cursus leer je contact maken met jouw geleidegids, zodat je in het vervolg met hem of haar kunt communiceren.

Na deze cursus heb je een complete set aan hulpmiddelen en vaardigheden om zowel jezelf als anderen op een goede manier te begeleiden.

Samengevat zul je in de workshop Reiki 3A:

  • één inwijding ontvangen en het vierde 'geheime' Reiki symbool leren
  • een ontmoeting hebben met je geleidegids
  • leren hoe je blokkades in het Chinese Meridiaan systeem kunt opsporen en hoe je deze met specifieke affirmaties kunt opheffen
  • alle belangrijke technieken van Paranormaal Genezen (de moderne naam voor 'magnetiseren') leren, zodat je via deze cursus ook 'Paranormaal Genezer" wordt.

Aanmelden voor de Reiki-3A cursus

De kosten voor deze bijzondere cursus zijn:
€ 295 + € 25 inschrijfgeld

Cursus is inclusief:
- Lesmateriaal
- Officiëel Reiki-3A certificaat
- Het vierde "geheime" Reiki symbool
- Basiscursus Magnetiseren (met certificaat!)
- Ontmoet je eigen spirituele geleidegids
- Leer affirmaties toepassen op basis van blokkades in het Chinese meridiaan systeem

Cursusplaats : Gouda
Aantal cursusplaatsen : minimaal 6
De cursustijden zijn: 10u30 tot (ongeveer) 16u30


Cursus data:
8 en 9 februari 2020
vrije plaatsen

Cursus data:
3 en 4 oktober 2020
vrije plaatsen

Cursus data:
28 maart 2021
vrije plaatsen

Cursus data:
nader te bepalen
vrije plaatsen

wil je op de wachtlijst voor de eerstvolgende cursus
stuur mij dan even een berichtje
door op deze tekst te klikken