Reikicursus123.nl

Corona update 27-01-2022
In verband met de onzekerheden en onbekendheden over de meest recente varianten van het Covid virus, geef ik voorlopig alleen cursussen als online video bijeenkomst (via Zoom):
- dezelfde cursus met dezelfde inhoud als de traditionele cursussen
- mogelijkheid om direct vragen te stellen
- oefenen in het geven van Reiki blijft mogelijk
- geen reistijd omdat je deelneemt via je eigen pc of tabletDoel en inhoud van de Reiki-3A cursus

De cursus Reiki-3A leidt op tot "Reiki-3 behandelaar". Na deze cursus is de helende kracht in je handen weer verdubbeld ten opzichte van Reiki-2, zodat je kracht nu viermaal zo sterk is dan na de Reiki-1 cursus. Een volledige behandeling kun je nu in ongeveer 15 minuten doen (in plaats van een uur na Reiki-1 of een half uur na Reiki-2). En met behulp van het vierde Reiki symbool, dat je in deze cursus ontvangt, kan je helende kracht nog dieper doordingen. Daardoor kun je mensen helpen op het 'mentale' niveau, waar (belemmerende of blokkerende) overtuigingen en gedachten zitten. Dat zijn overtuigingen zoals: "ik ben niet goed genoeg", 'ik moet vreselijk mijn best doen om door anderen aardig gevonden te worden" of "ik heb niet genoeg tijd". Om dat proces te ondersteunen kun je na afloop van deze cursus deelnemen aan de online NLP cursus.


NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
Hoewel je met Reiki-3A de balans op mentaal niveau kunt helpen herstellen, blijft het uitermate moeilijk om ondermijnende overtuigingen te veranderen. Daarom kun je na afloop van de cursus gratis de online cursus "NLP Technieken" volgen. NLP (Neuro Linguistisch Programmaren) kent namelijk veel technieken om je geest te 'herprogrammeren', waardoor je beter in staat bent om die ondermijnende overtuigingen te vervangen door andere en betere. In deze cursus leer je een aantal effectieve NLP technieken die je vrij simpel kunt toepassen (op jezelf of ten behoeve van anderen).

Ontmoet je Geleidegids
Sommige mensen zijn zich ervan bewust, anderen misschien niet. Maar iedereen krijgt hulp vanuit de ‘onzichtbare wereld’ in de vorm van een geleidegids. Naarmate je meer bewust bent van je geleidegids, kun je proberen met hem of haar te communiceren. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen aan je geleidegids maar je kunt ook bijvoorbeeld steun vragen als je in een moeilijke periode van je leven zit. Een geleidegids kan bijvoorbeeld een overleden familielid zijn, maar ook een onbekende of soms een engel. In de Reiki-3A cursus leer je contact maken met jouw geleidegids, zodat je in het vervolg met hem of haar kunt communiceren.

Na deze cursus heb je een complete set aan hulpmiddelen en vaardigheden om zowel jezelf als anderen op een goede manier te begeleiden.

Samengevat zul je in de workshop Reiki 3A:
  • één inwijding ontvangen en het vierde 'geheime' Reiki symbool leren
  • een ontmoeting hebben met je geleidegids
  • een aantal effectieve NLP technieken leren om ondermijnende gedachten en overtuigingen te vervangen door positieve en opbouwende overtuigingen en gedachten

Aanmelden voor de Reiki-3A cursus

De kosten voor deze bijzondere cursus zijn:
€ 285 + 25 inschrijfgeld

Cursus is inclusief:
- Lesmateriaal
- Officiëel Reiki-3A certificaat
- Het vierde "geheime" Reiki symbool
- Ontmoet je eigen spirituele geleidegids
- Online cursus NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Cursusplaats : Bij jou thuis!
Aantal deelnemers : minimaal 6 en maximaal 12
Cursus duur: twee dagdelen (op dezelfde dag)
Deze cursus is 'Corona proof' omdat de mondelinge contacten via video (groeps) gesprekken gaan'
Meer informatie hierover vind je hier


Cursus datum:
4 oktober 2020
vrije plaatsen

Cursus datum:
28 maart 2021
vrije plaatsen

Cursus datum:
13 juni 2021
vrije plaatsen

Cursus datum:
27 februari 2022
vrije plaatsen