Reikicursus123.nl

Alle Reiki cursussen die ik geef zijn vanaf nu "Corona proof"!

Omdat de Corona maatregelen steeds meer versoepeld worden bestaat bij veel mensen de verwachting dat Reiki cursussen op korte termijn wel weer mogelijk zullen zijn. Maar eerlijk gezegd denk ik dat het nog heel lang kan duren voordat het zover is. Ik zal proberen uit te leggen waarom ik dat denk.
Als we naar de maatregelen na elke versoepeling kijken, dan blijft één maatregel steeds in stand. Namelijk de 1,5 meter afstand die we in groepen moeten blijven handhaven (zeker als die groepen 'binnen' in afgesloten ruimtes bij elkaar komen). Zolang die regel van kracht blijft zal een 'gewone' Reiki cursus onmogelijk zijn. En er is alle reden om aan te nemen dat die 1,5 meter regel niet snel zal verdwijnen. De kans dat dit bijvoorbeeld vóór het tweede kwartaal van 2021 zal gebeuren acht ik uiterst gering.
Dat is de reden dat ik "Corona proof" Reiki cursussen heb ontwikkeld, die je zonder risico kunt volgen, maar die toch zo veel mogelijk de voordelen van de traditionele mondelinge cursus hebben behouden.
Dus:
- Je krijgt alle nodige lesstof mondeling overgedragen van mij persoonlijk
- Je kunt mij tijdens de cursus direct vragen stellen
- Je gaat praktisch oefenen om te leren op een juiste manier Reiki te geven
- Je kunt met andere cursisten persoonlijk contact maken
- Je krijg je dezelfde inwijdingen (afstemmingen) als tijdens een traditionele mondelinge cursus

De inhoud van de cursussen is zoveel mogelijk hetzelfde als die van de mondelinge cursussen zoals ik ze tot voor kort gaf. En als dat niet mogelijk was heb ik een gelijkwaardig alternatief. Het zijn dan ook cursussen geworden waar ik volledig achter sta en waar ik erg enthousiast over ben. Bovendien is de (introductie) prijs van de cursussen aanmerkelijk lager dan die van de traditionele mondelinge cursussen! De Reiki-1+2 combi cursus en de Reiki-3A cursus kosten nu beide €180,- (i.pv. &euro280,-)+ €15,- inschrijfgeld.
Alles wat betreft Reiki gaat mondeling via video (groeps) gesprekken. Alle overige onderdelen van de cursus (zoals bijvoorbeeld het onderdeel "Toepassen van Bach Bloesem Remedies", en "Effectieve NLP technieken") komen beschikbaar als online cursus/workshop. Deze onderdelen kun je dus na afloop van de cursus in je eigen tempo volgen op het moment dat jou het beste schikt. Het mondelinge gedeelte van de cursus kan dan plaatsvinden in twee dagdelen (zondag ochtend en zondag middag).

Tijdens de cursus stuur ik aan deelnemers speciale aanwijzingen via SMS berichten. Voor de video gesprekken heb ik een speciale server met geavanceerde software in eigen beheer. Dat betekent dat niemand anders van deze dienst gebruik maakt. Hierdoor is de kwaliteit van de verbinding (veel) beter dan die je meestal aantreft bij de andere bestaande diensten (zoals bijvoorbeeld Zoom). Daardoor is niet alleen de beeldkwaliteit en stabiliteit beter, maar ook is de privacy van de deelnemers beter gewaarborgd. Je krijgt van mij via email een link toegestuurd waar je alleen maar op hoeft te klikken om direct en eenvoudig verbinding te maken met de video server. Je hoeft dus geen speciale software aan te schaffen of ingewikkelde procedures uit te voeren om de cursus te volgen! Je krijgt ook speciale links om contact te maken met mede cursisten. Voor en na de cursus om zijn er voorzieningen waardoor cursisten gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Wat heb je nodig om deze cursus te volgen

Als je deze website kunt bezoeken dan heb je waarschijnlijk al alles wat nodig is om deze 'Corona proof' cursussen te kunnen volgen:
  • Een PC of laptop (Windows of Macintosh of Linux) met de (gratis) Google Chrome webbrowser
  • Een mobiele telefoon om (tijdens de cursus) via SMS aanwijzingen te kunnen ontvangen
  • Dat is alles!
    Heb je vragen, dan kun je die altijd stellen door ->hier<- het vragenformulier in te vullen

    Arthur van Riet Mijn naam is Arthur van Riet en ik ben Spiritueel leraar en Reiki Master. Als Spiritueel leraar begeleid ik mensen bij hun persoonlijke en Spirituele groei. Daarnaast geef ik al meer dan 25 jaar Reiki cursussen en door mijn kennis en ervaring als Spiritueel leraar groeit iedere Reiki cursus uit tot een unieke ervaring voor alle deelnemers. Dat blijkt ook uit de vele enthousiaste reacties die ik krijg van cursisten.